Back to All Events

TULOSSA! Vapaudu huolista - stressinhallintakurssi


Stressinhallintakurssi tulossa! Opi hallitsemaan stressiä hyväksyvän tietoisen läsnäolon sekä joogan avulla. Kurssin teemoja ovat mm. mindfulness -meditaatio ja kehotietoisuuden kehittäminen (jooga, sopii kaikille), tunnetietoisuus, tietoinen läsnäolo ja havahtuminen, kiitollisuus, positiiviset tunteet & uskomukset, turhasta irtipäästäminen, myötätuntoisuus ja stressinhallinta.

Kurssin aikana harjoitamme jatkuvasti meditaatiota sekä joogaamme. Jooga soveltuu kaikille. Paneudumme kurssin aikana oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja autonomisen hermoston tasapainottamiseen. Pohdimme ajankäyttöä, puhumme treenaamisesta sekä tasaisesta ruokarytmistä osana mielen tasapainoa, puhumme palautumisen tärkeydestä, levosta sekä unesta.

Mindfulnessin ja joogan yhteisvaikutuksessa autonominen hermosto tasaantuu. Stressaantuneessa kehossa sympaattinen hermosto käy ylikierroksilla, joten kurssin aikana opettelemme rauhoittamaan kehoa. Syvähengityksellä sekä rauhallisella liikkeellä on aktivoiva vaikutus parasympaattiseen (rauhoittava) hermostoon.

Ennen kurssia käymme läpi osallistujien kanssa n. 60 - 90 min alkukartoituksen.

HUOMAA: tarvittaessa varmista omalta hoitavalta lääkäriltäsi tai terapeutiltasi sopiiko kurssi sinulle. Teen mielelläni yhteistyötä hoitavan tahon kanssa ja kerron kurssin sisällöstä lisää.