9789510436349_frontcover_draft.jpg

Vapaudu huolista

– Löydä elämänilo mindfulnessin avulla

“Mindfulness on tämän hetken kuumimpia trendejä maailmalla, ja sen positiivisista vaikutuksista aivoihin on paljon tutkittua tietoa. Sanna Mämmin opaskirjan omakohtainen tarina todistaa mindfulnessin voiman. Mukana harjoituksia!

Mindfulness on tutkittu työkalu päänsisäisen kaaoksen hiljentämiseen. Se auttaa suhtautumaan positiivisesti itseen ja hillitsee stressiä ja ahdistuneisuutta. Läsnäolon taito luo pysyvän elämänhallinnan tunteen, jota vaikeudet eivät pysty romuttamaan.

Mielessämme risteilee päivän aikana paljon huolia: työelämä ja digitaalisuus hallitsevat ajankäyttöämme ja ajatuksiamme, tunnetilat heittelevät, tulevaisuus voi ahdistaa ja samalla kannamme menneisyyden taakkoja mukanamme. Mindfulnessharjoittelu auttaa mielenrauhan saavuttamisessa. Se parantaa keskittymiskykyä, vuorovaikutustaitoja ja unenlaatua ja opettaa hallitsemaan omia reaktioitaan erilaisissa ristiriitatilanteissa.

Kirja opastaa alkuun erilaisilla harjoituksilla ja kertoo, miten hyödyntää mindfulnessmeditaation perustekniikoita kuten keho-, istuma- sekä liikemeditaatiota. Sanna Mämmin omakohtainen tarina tuo vertaistukea ja todistaa mindfulnessharjoittelun voiman.” – WSOY.


 

Mindfulness -kurssille?

Lähde mukaan 8 viikon Vapaudu huolista -mindfulness-kurssille! Saa elämäsi tasapainoon, opi läsnäolon taito, nuku syvemmin, tule elämäniloisemmaksi, hallitse stressiä ja ohjaudu kuuntelemaan itseäsi. Kurssilta saa vahvan pohjan oman hyvinvoinnin edistämiseen.

Vapaudu huolista -mindfulness -kurssille voit ilmoittautua täältä.