Kuva3+2.jpg

Kuka olen?

Sanna Mämmi, 20 vuoden kokemus radiotoimittajana, viestinnän sekä PR:n konsulttina. Olen mediaviestinnän asiantuntija, suunnittelija, sisältöstrategi, copywriter ja sisällöntuottaja. Lisäksi olen vaikuttavan puheviestinnän erikoisosaaja. Portfolioni kertoo mitä olen tehnyt ja CV kertoo taustani.

Koulutustausta: HEO radio- ja tv-journalismi, KEUDA audiovisuaalinen tuottaja, markkinoinnin ja Copywriterin koulutusohjelma Markkinointi-instituutissa sekä markkinointitapahtumatuottaja Edupolissa. Olen opiskellut myös näyttämötaidetta Suomen Teatteriopistossa.

Aiemmat työpaikat: Kiss FM, Radio Nova, YLE, Groove FM, Pilgrim Edelman, Hasan Communications.

Kirjat: HELMI, Minerva Kustannus, WSOY

Näkemykseni:

Kohderyhmälähtöisellä sisällöllä ja pitkäjänteisellä tekemisellä vaikuttavia tuloksia. Sisällön tuottamisen ja viestinnän tulee olla jatkuvaa. Ja kaiken keskiössä on oma kohderyhmä. Mikä heitä kiinnostaa? Tarinallisia yhtymäkohtia löytyy, kun näkee ulos poterostaan ja astuu samalle tasolle kohderyhmänsä kanssa. Kertoo sellaisia tarinoita, joilla on heille oikeasti merkitys. Sisällön tulee palvella ja inspiroida, jotta joku jaksaa käyttää aikaansa sen kuluttamiseen.

Hyvät vuorovaikutustaidot ja empatian kyky näkyy myös digikanavissa. Digitaalisissa kanavissa vuorovaikutetaan jatkuvasti, vaikka aidot kohtaamiset ovat silti niitä kaikkein arvokkaimpia. Hyvinvoivan työntekijän esiintyminen eri kanavissa on esimerkiksi työnantajalle erinomainen tapa nostaa työnantajamielikuvaa. Kanavien ja verkostojen yhteenlaskettu yleisö voi olla merkittävä. Asiakkaatkin kiinnostuvat innostuneesta työntekijästä! Aitous on kaiken A ja O!

Hyvinvointi ja hyvät teot tuovat näkyvyyttä. Hyvinvoinnin trendi kasvaa jatkuvasti ja sen olemassaolo nousee niin työssä kuin sen ulkopuolella, asumisessa, ravinnossa, matkailuvalinnoissamme sekä yhteiskunnallisesti. Tällä hetkellä sekä kuluttajia että mediaa kiinnostavat erityisesti teemat ja teot, joilla tehdään hyvää niin itselle kuin laajemmin yhteiskunnassa. Uskalla kertoa hyvistä asioista ja uskalla tehdä hyvää!

Heittäydyin koekaniiniksi 2011 ja perehdyin toimittajana mindfulnessin vaikutuksiin. Lue tarinani elämänmuutoksesta ja tilaa kirja Vapaudu huolista!

Kuvat: T.Vaino


 

“Sanna on viestinnän moniammattilainen ja itsevarma esiintyjä, jonka kanssa on ollut sekä inspiroivaa että mukavaa tehdä töitä. Persoonana hän on energinen ja avoin, joka tarttuu rohkeasti uusiin tilaisuuksiin ja haasteisiin.”

Sara Reijonen, Content Producer, Barabra

“Sannan taito näkyy vaikuttavassa viestintäosaamisessa. Hän puhuu ja kirjoittaa aina vastaanottaja huomioiden. Sannalla on arvokas kyky koskettaa ja tuottaa merkityksellistä sisältöä.”

Utu Linna, HR erikoisasiantuntija

 

Instagram @sannamammi