Joogan jälkeen merelle katsellen ja hengitellen Kroatiassa kesällä 2019.

Joogan jälkeen merelle katsellen ja hengitellen Kroatiassa kesällä 2019.

Kuka olen?

Olen oman tieni kulkija, joka on oppinut johtamaan itseään oikeaan suuntaan. Olen iloinen ja tasapainoinen, energinen ja hyvinvoiva nainen. Itsensä johtaminen ei ole helppoa, mutta olen oppinut siinä aika mestarilliseksi. Se vaatii omien vaikeiden asioiden läpikäymistä, luopumista ja myöntymistä omille heikkouksilleen. Se tarkoittaa myös omien rajojen vetämistä. – Vahvuutta uskaltaa olla se kuka on.

Lue tarinani elämänmuutoksesta ja tilaa kirja Vapaudu huolista!

Pyydä tarjous luentoon tai workshopiin! Yhteystiedot sivun alalaidassa.

Sanna Mämmi, terveys- & hyvinvointiviestintäkonsultti. Mindfulness CFM, joogaopettaja 200RYT, LCF Life Coach

20 vuoden kokemus radiotoimittajana, viestinnän sekä PR:n konsulttina. Viestinnän asiantuntija, esiintymisvalmentaja ja sisällöntuottaja. Vaikuttavan puheviestinnän erikoisosaaja. Portfolioni kertoo mitä olen tehnyt ja CV kertoo taustani.

Koulutustausta: Suomen Teatteriopisto näyttämötaide, HEO radio- ja tv-journalismi, KEUDAn radio- ja TV-opisto audiovisuaalinen tuottaja, markkinoinnin ja copywriterin koulutusohjelma Markkinointi-instituutissa sekä markkinointitapahtumatuottaja Edupolissa.

Aiemmat työpaikat: Kiss FM, Radio Nova, YLE, Groove FM, Pilgrim Edelman, Hasan Communications.

Nykyinen työpaikka: AhjoComms

Kirjat: HELMI, Minerva Kustannus, WSOY

Ajatuksiani:

Hyvinvoiva ihminen hehkuu energiaa, joka vetää puoleensa. Tänä päivänä on panostettava omaan hyvinvointiin ja terveyteen, koska teemme istumatyötä ja maailma on jatkuvassa muutoksessa teknologian myötä. Terve ja hyvinvoiva ihminen jaksaa paremmin ja on tasapainoinen. Kun elimistö voi hyvin, elämä on kevyttä ja iloista. Mielen hyvinvointi on yhteydessä kehon hyvinvointiin ja toisinpäin. Tarvitsemme liikuntaa, unta, palautumista ja monipuolista ravintoa. Miksi minulle sanotaan, että näytän ikäistäni selkeästi nuoremmalta, vaikka rypyt näkyvät ulospäin? Koska sisälläni hehkuu ilo ja energisyys. Sen saa huolehtimalla itsestään kokonaisvaltaisesti.

Hyvät vuorovaikutustaidot kantavat hedelmää. Tasapainoisella ihmisellä on hyvät vuorovaikutustaidot. Hänellä ei ole tarvetta voittaa kyynärpäätaktiikalla eikä hänen tarvitse esittää mitään. Hän on silloin aito oma itsensä, jota on helppo lähestyä ja kenelle on helppo puhua. Jotta ihminen kykenee aitoon kanssakäymiseen, hänen on käytävä monia asioita itsensä kanssa läpi. On opittava olemaan itselleen armollinen, oppia olemaan myötätuntoinen myös itseä kohtaan. Kohtaamalla itsensä ymmärtää olevansa vain ihminen, kuten me muutkin. Tällöin oivaltaa olevansa yhteydessä muihin, eikä koe olevansa ulkopuolinen. Näin syntyy ymmärrys myötätunnosta, jolla on vaikuttava merkitys.

Kuvat: T.Vaino


 

“Sanna on viestinnän moniammattilainen ja itsevarma esiintyjä, jonka kanssa on ollut sekä inspiroivaa että mukavaa tehdä töitä. Persoonana hän on energinen ja avoin, joka tarttuu rohkeasti uusiin tilaisuuksiin ja haasteisiin.”

Sara Reijonen, Content Producer, Barabra

“Sannan taito näkyy vaikuttavassa viestintäosaamisessa. Hän puhuu ja kirjoittaa aina vastaanottaja huomioiden. Sannalla on arvokas kyky koskettaa ja tuottaa merkityksellistä sisältöä.”

Utu Linna, HR erikoisasiantuntija

 

Instagram @sannamammi