Mämmi_Sanna.jpg

Kuka olen?

Joogaopettaja 200RYT, Mindfulness CFM ja LCF Life Coach.

Sanna Mämmi, pitkän uran tehnyt radiotoimittaja, viestinnän sekä PR:n ammattilainen. Olen median asiantuntija, suunnittelija, sisältöstrategi, copywriter ja sisällöntuottaja. Portfolioni kertoo mitä olen tehnyt ja CV kertoo taustani.

 Yhteistyötä varten yhteystietoni löydät sivun alalaidasta. Luon hyvinvointisisältöjä ja autan mielelläni viestinnän kampanjoiden rakentamisessa.

Miksi hyvinvointi trendinä kasvaa?

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on erityisen tärkeää tämän päivän työelämässä, suorituspainotteisessa yhteiskunnassa ja kaupungistuvassa ympäristössä. Monelle vauhti on liian kovaa ja raakaa. Siksi hyvinvoinnin trendi kasvaa jatkuvasti ja sen olemassaolo nousee kaikessa tekemisessämme, niin työssä kuin sen ulkopuolella, asumisessa, ravinnossa ja matkailuvalinnoissamme.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle nykyisin elämäntapa ja intohimo. Oma elämäni on ollut aiemmin jatkuvassa kaaoksessa, voin usein pahoin ja koin ahdistuneisuutta. Mindfulnessin, joogan ja positiivisen ajattelun myötä olen kuitenkin oppinut kuuntelemaan itseäni. Havaitsen ja hallitsen tunteitani, osaan säädellä stressiä, nukun hyvin, liikun säännöllisesti ja sopivasti, vietän aikaa luonnossa, syön terveellisemmin ja pidän huolta sosiaalisista suhteistani. Tunnistan omat rajani, tiedän vahvuuteni ja heikkouteni. Toimin itseäni kuunnellen ja voin siksi henkisesti sekä fyysisesti hyvin. Tällä muutoksen matkalla olen oppinut suhtautumaan myötätuntoisesti muihin, mutta erityisesti itseeni. Olen myös ymmärtänyt miksi merkityksellisyyden kokeminen on hyvinvoinnin kannalta tärkeää.

Ymmärrän hyvin miten stressaantunut keho ja mieli toimii. Tiedän, miten syvät vaikutukset pitkittyneellä stressillä voi olla. Siksi on tärkeää oppia huolehtimaan hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisesti, jotta elämän stressaavista tilanteista selviää eteenpäin. Vuorovaikutustilanteista tulee selkeämpiä, arki helpottuu, työssä jaksaminen paranee ja johtaa itseään oikeaan suuntaan.

Mindfulnessin ja joogan harjoittaminen ohjaavat kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Mindfulnessin ja joogan positiivisista vaikutuksista on paljon tieteellistä tutkimusta. Mindfulness helpottaa tutkitusti stressiä, parantaa vuorovaikutustaitoja ja tukee mielen hyvinvointia. Näin ohjautuu kohti tasapainoisempaa elämää.

Tulen mielelläni luennoimaan tai pitämään mindfulness-workshoppeja.

Tilaa Vapaudu huolista -kirja ja tule mukaan kurssille. Yhteisissä tapahtumissa kohtaa paljon elämäniloisia ihmisiä.

-

Kuvat: T.Vaino & Agency Leroy


 
 

Instagram @mammiwellness